Gastgezin

Als gastgezin betaal je geen aankoop bedrag voor je Australian Labradoodle, omdat de hond niet jouw eigendom wordt. De hond blijft eigendom van Beau Doodles.

Op deze manier kunnen wij onze foklijnen verder uitbreiden en blijft de hond een gezellige huishond. Zo krijgt elke hond de aandacht en liefde die hij/zij verdient.

De normale kosten, zoals voer en goede dierenartszorg enz., zijn voor het gastgezin net alsof het je eigen hond is. Kosten met betrekking tot de fok zijn uiteraard voor rekening van Beau Doodles.

Wat houdt het concreet in?

Op de leeftijd van 12 maanden ondergaat de hond een aantal gezondheidstesten. Als die allemaal goed zijn, kunnen we de hond gaan inzetten voor ons fokprogramma.

Een teefje komt zodra zij zwanger is, terug bij ons in huis tot de pups 8 weken oud zijn. Je bent haar dan zo’n 10 weken ‘kwijt’. Dit is ongeveer een keer per 14 maanden.

Een teefje zal maximaal 5 nestjes krijgen. Daarna mag ze met pensioen en gaat het eigendom over naar jullie.

Een reutje zal wat vaker op pad moeten om een teefje te dekken, maar je bent hem nooit langer dan een paar uurtjes kwijt. Een reutje is langer inzetbaar dan een teefje en zal daarom later in eigendom worden overgedragen.

Voor zowel een reutje als een teefje willen wij graag dat gastouders niet ver van ons vandaan wonen, in de omgeving Drachten, Heerenveen. Dit omdat wij graag willen dat ze bekend blijven met de roedel hier in huis en dat ze met enige regelmaat hier kunnen komen spelen.

Mocht je denken… ja, dat is iets voor ons gezin, vul dan het contactformulier in zodat we na het maken van een afspraak nader kennis kunnen maken.

beau doodles