Verliefd op Beau

Mijn naam is Danielle Oudshoorn. Ik woon samen met mijn man Herbert en drie kinderen landelijk in het mooie Friesland. Omdat ik allergisch ben voor honden, dacht ik dat ik nooit een hond zou kunnen hebben. 

Gelukkig hoorden we over de Australische Labradoodle met zijn allergie vriendelijke vacht en lieve karakter. 3 jaar geleden kwam Beau bij ons wonen, een hele lieve rustige Labradoodle reu. We zijn verliefd op hem geworden en op het ras! Daarom hebben we besloten om op kleine schaal Australische Labradoodles te gaan fokken. 

Milou is ons eerste fokteefje, een super vrolijk, knuffelig hondje. Milou is een miniatuur Australian Labradoodle met een rode fleecevacht.

Ze is extreem blij wanneer ze je ziet. Zodra ze de kans krijgt, springt ze bij je op schoot en wil ze continue geknuffeld worden. We hopen met haar een mooie lijn Australian Labradoodles op te zetten.

Onze pups zullen bij ons in de woonkamer opgroeien, te midden van ons gezin met 3 kinderen. Hierdoor worden het stabiele, lieve gezinshonden gewend aan alle dagelijkse geluiden van een gezin.

Om aan alle eisen te voldoen en op een liefdevolle maar zeker ook verantwoorde wijze te gaan fokken, ben ik in het bezit van het Certificaat Besluit Houders van Dieren – Hond en kat. Hiermee voldoen wij aan de Nederlandse wetgeving omtrent dierenwelzijn