Onze honden

Wij zijn een kleinschalige fokker. De pups groeien bij ons op in de woonkamer waardoor ze vanaf het begin af aan gesocialiseerd worden en opgroeien als hele ontspannen, onbevangen pups.

Dit zijn ons honden, waar we ontzettend trots op en blij mee zijn!

Milou (WALA00071296), DOEDELS4YOU Lovely Milou is een schat van een hond. Naast dat ze heel mooi is, is ze super lief, intelligent en een mega knuffel. Ze houdt van wandelen en loopt dan altijd met stokken te slepen. Hoe groter de stok, hoe mooier ze het vindt! Milou is een prachtige rode miniatuur Labradoodle. Ze heeft een schofthoogte van 41 cm.

Beaudoodles Amazing Soof (WALA00081539) is een heerlijk vrolijke dame, ondernemend, niet snel bang en ontzettend aanhankelijk. Soof woont bij hele lieve gastouders die op ons pad kwamen en die superblij met haar zijn. Soof heeft inmiddels alle keuringen gehad en is volledig goedgekeurd. We hopen binnen een paar maanden dat ze haar eerste nestje zal krijgen.

Beaudoodles Fabulous Bruno (WALA 00096674) is geboren op 31 augustus 2023. Hij viel in het nestje direct op met zijn witte vlekken en vooral door het witte puntje aan zijn staart. Hij is niet alleen prachtig, maar ook ontzettend lief en mensgericht. Hij loopt als een hele stoere reu, maar is een hele aanhankelijke, schattige knuffelkont. We hopen dat hij in de toekomst als hij is goedgekeurd voor mooi en vooral lief nageslacht zal zorgen.

Beaudoodles Fabulous Pien (WALA 00096671) is geboren op 31 augustus 2023. Pien is een heel rustig, lief, aanhankelijk hondje. Super slim en leergierig, ze vindt alles leuk en gezellig. Een heel relaxed karakter en een prachtig uiterlijk met haar mooie rode vacht met witte befje. In de toekomst na alle keuringen hopen we dat ze lieve pups zal krijgen, maar eerst nog een tijd gewoon pupje zijn en de wereld verkennen.

beau doodles